Vilka typer av e-cigaretter finns det?

Ett PODSYSTEM är en elektrisk cigarett med utbytbara patroner. Det finns 2 olika typer av PODSYSTEM: öppna PODSYSTEM och slutna PODSYSTEM. De öppna PODSYSTEMEN är patroner som kan fyllas på med en vätska i form av en flaska. I denna POD är spolen (glow coil) vanligtvis redan bearbetad; efter flera gånger har du använt en POD kan du ersätta den i sin helhet som du kan köpa se här, Klicka här, Läs här, Vape.

Slutna PODSYSTEM kan deponeras efter full användning och ersättas med nya patroner. Dessa är de enklaste e-cigaretterna.

Att slå på PODSYSTEMET beror på vilken typ av modell som helst. Till exempel, på vissa podsystem måste du trycka på knappen 5 gånger. Med andra PODSYSTEM finns det ingen knapp längre. Du kan andas in omedelbart, e-cigaretten behöver inte slås på/av.

Allt-i-ett-typ e-cigaretter
Vad är en allt-i-ett-Modell?

Denna typ av e-cigarett är lätt att använda. Namnet säger allt, förutom luftflöde, behöver ingenting ställas in i det. Allt i en e-cigarett har ett inbyggt batteri, spole, tank och droppspets. Batteriet och tanken på e-cigaretten är oupplösligt anslutna.
Delar av allt-i-ett-e-cigaretten.

Allt i en e-cigarett som du kan läsa om här har ett starkt batteri, så e-cigaretten kan användas hela dagen. Tankkapaciteten hos mest allt i en e-cigaretter är 2ml, som du enkelt kan fylla på genom att skruva av toppen av e-cigaretten.

Som med andra e-cigaretter är spolar standard som ingår i e-cigaretten, du måste byta ut den varje 2 till 4 veckor. Du kan använda all e-vätska i allt i en e-cigaretter, beroende på spolens styrka. Du hittar mer om detta i kapitlet e-vätska.